Kalender

Här nedan finner du alla bokningsbara datum för utfärder, boka göra du genom att ringa eller maila.

Läs våra allmänna villkor och regler innan du bokar

2022

OBS! Fler datum kommer att fyllas på snart!

Juni

Sön 12/6

Lör 18/6

Sön 19/6

Juli

Kommer att läggas ut så snart som möjligt

Augusti

Lör 6/8

Sön 7/8

Lör 13/8

Sön 14/8

Lör 27/8

Sön 28/8

September

Lör 3/9

Sön 4/9

Allmänna villkor och regler

 Välkommen på utfärd med Dyk-Kiosken på Öckerö!

Din säkerhet är vår främsta prioritet! Därför förbehåller sig Dyk-Kiosken rätten att avboka planerade turer om väder eller andra omständigheter bedöms påverka säkerheten, i sådant fall återbetalas naturligtvis hela summan. Om du som kund av någon anledning vill avboka din tur, gör det senast 24 timmar innan planerad tur. Annars måste du betala hela summan då vi inte fått någon chans att sälja din plats till någon annan.

För att boka plats på dykbåten vill vi att du ska ha dykt inom de senaste 12 månaderna, om inte så kan du göra ett ReActivate-dyk innan. Varje dykare ska också medföra en ytmarkeringsboj - dsmb. (Finns i regel någon du kan låna på centret om du skulle råkat glömma din)

Du omfattas av Dyk-Kioskens försäkringar när du vistas i våra lokaler och ombord på båten. Men under själva dykningen så är det din egna försäkring som gäller, så se till att du har en adekvat försäkring. I många fall så räcker hemförsäkringen men kolla upp detta innan. (När du dyker med oss i samband med kurs så är du försäkrad genom Dyk-Kiosken).